fbpx

Vad har padelhallar och banker gemensamt?

Vad har säkerhets- och passagesystem och padelhallar gemensamt? QT Systems, förstås! Vi är en ledande leverantör av säkerhets- och passagesystem i Sverige, men vi gör också smarta styrningssystem för padelanläggningar.

Vårt mål är att hjälpa företag i hela Sverige att effektivisera sin verksamhet. Genom att kombinera våra expertis inom säkerhet och passagesystem med vår passion för teknologi, kan vi erbjuda smarta lösningar som sparar tid och pengar för företag.

Vi är stolta över att kunna säga att våra smarta styrningssystem för padelanläggningar används av över 1300 padelhallar runt om i Sverige. Genom samarbeten med externa bokningssystem ser vi till att belysning och passage automatiskt hanteras när en bana blir bokad. Detta sparar tid, pengar och administration, och hjälper dig att ta din padelverksamhet till nästa nivå.

Men det är inte bara padelhallar som kan dra nytta av våra lösningar. Våra säkerhets- och passagesystem används av företag inom en rad olika branscher, från banker och sjukhus till gym och hotell. Vårt mål är alltid att erbjuda trygghet och säkerhet till våra kunder, samtidigt som vi hjälper dem att effektivisera sin verksamhet.

Vi på QT Systems är passionerade om vad vi gör, och vi är stolta över att ha varit en del av Sveriges affärsmiljö i många år. Vill du veta mer om våra smarta lösningar och hur de kan hjälpa din verksamhet? Tveka inte att kontakta oss!

Share this post