fbpx

Lösningar

Garageportstyrning

Behöriga personer använder sin egen mobiltelefon för att öppna. Användaren ringer till en IP-telefon placerad inom byggnaden, en inspelad röst svarar och porten öppnas.

Lägre kostnad

Investeringskostnaden kan vara något högre än ett konventionellt system men detta kompenseras i längden av en lägre administrationskostnad. Inga fjärrkontroller behöver köpas, distribueras eller samlas in.

Styrning av behörigheter är samma sak som att lägga till eller ta bort telefonnummer i administrationen. Telefonnumren är uppgifter som ofta redan är kända

Säkrare

Endast behöriga nummer eller eventuellt en kod från okänt nummer tillåts öppna. Det är enkelt att spärra nummer. Inga problem med tappade fjärrkontroller. Alla öppningar och försök till öppningar lagras med tidpunkt och telefonnummer. Antal öppningar räknas för att meddela ansvarig via mail eller uppringning när det är dags för service.

Utbyggbart

Upp till tolv portar eller dörrar kan styras med samma kommunikationsnod. Då identiteten på den som öppnar är känd kan personspecifika funktioner byggas. Genom att en ports ändlägesbrytare kopplas till en ingång kan larm fås om port varit öppen orimligt länge. Inkoppling av rörelsedetektor gör enheten samtidigt till ett larmsystem. Larm meddelas via mejl eller med en uppringning. Belysning kan också styras. Kortläsare för beröringsfri tagg kan användas som komplement för att öppna en port eller sidodörr.

Öppna med QT Mobilapp

Använd vår app för att öppna entrédörrar, styra garageportar, boka tvättstugan, styra motorvärmaruttaget och ladda elbilen. Appen knyter ihop alla de olika funktionerna ovan så att användaren kommer åt funktionerna via sin egen mobiltelefon, enkelt och flexibelt. Läs mer i produktbladen nedan.