fbpx

Lösningar

Styrningssystem för padelanläggningar

Padel har blivit en populär sport som dagligen drar mängder av besökare till landets alla padelhallar. Vi är medvetna om att höga besökartryck skapar större behov av att effektivisera system som är nödvändiga för den dagliga verksamheten. Utnyttja därför möjligheten att automatisera och förenkla för er verksamhet i största möjliga mån.

Tjänsten täcker era behov och kombinerar funktioner som gör att ni kan spara både tid, pengar och administration.

Så funkar det

Med vårt system kan ni få automatiserad belysning och passage. Detta är möjligt då vi har ett gott samarbete med externa bokningssystem. När en bana blir bokad får vårt system en notifikation, systemet ger access till dörr med specifik bokningskod samt ser till att belysningen tänds samt släcks efter avtalad padeltid. Den kod som genereras till spelaren är bara giltig under dennes speltid.

Det går att kombinera ytterligare funktioner såsom allmänbelysningar, ventilation och liknande för att få en så automatiserad sporthall som möjligt.

Driftsäkerhet

Den största fördelen med vårt system är driftsäkerheten. Vi har kunnig och personlig support och våra system är byggda för att vara driftsäkra. Detta är största anledningen till att många väljer vårt system när det kommer till styrning av passage & belysning.

Vårt system i siffror

Padelhallar med QT-styrning: 1300+

Antal passager varje dag: 75 000+

Kompatibla system: Matchi | Playtomic | Sweetspot, Court22