fbpx

Smart motorvärmarstyrning

Smart motorvärmarstyrning: Värm din bil effektivt och ekonomiskt!

Gör vintern grönare och varmare med vår senaste innovation. Vår senaste skapelse är till för alla er bilägare som letar efter ett smartare sätt att värma upp sina fordon denna vinter. Med den nya eluttagsstyrningen kan användare värma upp sina bilar precis när det behövs, undvika onödiga energikostnader och göra sin del för miljön.

Tänk dig att vakna upp till en bil som är redo att köra, utan att ha haft motorvärmaren påslagen hela natten. Vårt banbrytande system tillåter användare att schemalägga uppvärmning och laddning med en användarvänlig app. Inga fler gissningar – vår teknik justerar tillslagstiden baserat på utetemperatur, vilket garanterar en varm bil varje gång och minskar onödiga energikostnader.

Men det slutar inte där. För er som är intresserade av att övervaka den egna elförbrukningen erbjuder vi individuell mätning och debitering, vilket ger full insyn i hur mycket energi som faktiskt förbrukas. Installationen? Bekymmersfri! Systemet kräver ingen ny kabeldragning på parkeringen, vilket gör det till ett smidigt tillägg till befintliga parkeringsplatser eller garage. Dessutom är vår eluttagsstyrning kompatibel med våra andra produkter, vilket gör det till ett utmärkt val för dem som vill integrera med andra system som tvättstugebokning eller porttelefon.

Nyfiken på att veta mer om hur vi på QT Systems kan göra din vinter enklare, varmare och mer energieffektiv? Kontakta oss för mer information!

Share this post