fbpx

Support

Kontakta vår support

Skicka e-post till support@qtsystems.se eller lyft luren och ring 0950-700 570. Vi har telefontider vardagar 8:00 – 16:00 med lunchstängt 12:00 – 13:00.

Bokningssida

Klicka här för att komma till sidan med information om hur ni enkelt sparar bokningssidan på er telefon eller surfplattas hemskärm. Alternativt kan manualen laddas ner som PDF här:
bokningssida-pa-hemskarm-anvandarinstruktion.pdf

Programsupport

QT Systems programsupport ger en trygghet för användaren, en trygghet att alltid ha möjligheten att ringa oss när det uppstår frågor, funderingar etc. Man behöver ofta extra stöd och hjälp vid uppstarten när nya frågeställningar eller funderingar uppstår, samt när avtal och regler förändras och/eller förnyas. Frågeställningarna kan vara av många olika slag och då kan det vara skönt att få snabb och kunnig hjälp. Med Internetbaserad databas kan supporten snabbt komma till rätta med eventuella problem.

Hyresgäster

Då de flesta driftstörningarna ligger utom vår kontroll (strömavbrott, ingen Internetanslutning m.m.) hänvisar vi hyresgäster till att kontakta sina hyresvärdar för felanmälan.

Utveckling och förändring

QT Systems produkter utvecklas hela tiden. Du som kund har möjligheter att påverka och få tillgång till förbättringar. Med programvarusupport erhåller du kontinuerliga uppdateringar av den aktuella versionen med de senaste förändringarna.

SWITCH-IT

OBS, se nedan:

Eftersom tekniken går snabbt framåt har vi beslutat 2023-02-03 att det inte längre är ekonomiskt försvarbart att hålla liv i denna produkt. Vi kommer därför inte längre att kunna erbjuda nyinstallationer och utökningar av detta system, likaså service och reparationer samt enbart begränsade möjligheter till support.

Kontakta oss gärna kring detta då vi erbjuder flera produkter som är betydligt bättre lämpade idag än Switch-IT.

I en övergångsperiod gäller dock detta:

För SWITCH-IT-support, skicka e-post till richard.storm@qtsystems.se eller lyft luren och ring 019-55 55 987. Vi har telefontider vardagar 8:00 – 16:00 med lunchstängt 12:00 – 13:00.

I och med uppköpet av Line Control i Örebro AB i september 2014 garanteras våra och Line Controls kunder reservdelar, support och vidareutveckling. Personal från Line Control anställdes hos oss i befintliga lokaler i Örebro.

 

Blankett för retur och reparation

Dokument för ifyllnad vid returnering och reparation av produkter till QT Systems återfinns på denna länk:
returer.qt-systems.se