fbpx

Support

Bokningssida

Spara bokningssida på hemskärm

Gör så här för att spara bokningssidan på er telefon eller surfplattas hemskärm:

1. Besök bokningssidan i webbläsaren
    Besök bokningssidan i enhetens webbläsare:
    https://xxxx.qtkund.se/
    (byt ut xxxx mot det anläggnings-ID ni erhållit från er hyresvärd eller fastighets-/anläggningsägare)
  2. Logga in
    Ange ert användarnamn och lösenord. Ändra alternativet för Automatisk utloggning till Ingen automatisk utloggning för att slippa logga in på nytt. Klicka därefter på Logga in för att logga in.
  3. Spara på hemskärm
    Beroende på operativsystem skiljer sig förfarandet åt något.
    Gå till det avsnitt som gäller för ert operativsystem.

Android

Om ni har en Android-enhet sparas bokningssidan på hemsskärmen enligt följande tillvägagångssätt:

1. Öppna webbläsarens meny
    Väl inloggad på bokningssidan klickar ni på de tre punkterna uppe till höger i webbläsaren för att få upp menyn.
  2. Lägg till på startskärm
    Välj menyalternativet Lägg till på startskärmen och bekräfta genom att välja Lägg till.
  3. Genväg skapad
    Genväg har nu skapats och lagts till på enhetens hemskärm.

iOS

Om ni har en iOS-enhet sparas bokningssidan på hemsskärmen enligt följande tillvägagångssätt:

1. Öppna webbläsarens meny
    Väl inloggad på bokningssidan klickar ni på ikonen föreställande en ruta med en pil i, lokaliserad längst ner i mitten av webbläsarens fönster, för att få upp menyn.
  2. Lägg till på hemskärm
    Välj menyalternativet Lägg till på hemskärmen och bekräfta genom att välja Lägg till.
  3. Genväg skapad
    Genväg har nu skapats och lagts till på enhetens hemskärm.