fbpx

Guldkalaset 2022

QT Systems är nominerade i två kategorier i Guldkalaset 2022!

Guldkalaset i Lycksele har funnits sedan år 2011 och är en fest med guldkant för hela Lyckseles näringsliv och företagare. Guldkalaset planeras och genomförs av sex olika arrangörer vilka är Företagarna Lycksele/Lycksele Handel, SMÅA – Småföretagarnas arbetslöshetskassa, Västerbottens Handelskammare, Lycksele kommun och Region Västerbotten, och är en del av deras gemensamma arbete för att ständigt utveckla och göra Lyckseles samhälle bättre.

Guldkalaset 2022 går av stapeln den 18 november och QT systems har blivit nominerade i två kategorier – årets företagare och årets tillväxtföretag.

– Vi har så otroligt många duktiga företag i Lycksele, så det är såklart jättekul att vi är nominerade. Personalen gör ett fantastiskt arbete, de förtjänar verkligen detta, menar Robert Lindström, VD på QT Systems.

– Det är även många i Lycksele som inte har en aning om vad vi gör så att vi är nominerade hjälper verkligen oss i rätt riktning. Vi växer och behöver ständigt utöka vårt team så då är det verkligen bra att vi syns så fler får intresse och söker jobb hos oss, säger Robert.

Robert säger också att det känns särskilt kul att de är nominerade i dessa två kategorier och hyllar personalen för sitt engagemang och sin kompetens.
– Vi har turen att kunna leverera den sortens produkter som även har efterfrågan under svåra tider, detta i kombination av väldigt kompetent och hängiven personal gör att tillväxten blivit bra.
Även om personalen märker själva att vi växer är jag säker på att de värmer extra i deras hjärtan att det uppmärksammas här. 

QT Systems ser framemot att fortsätta denna resa och att fortsätta utveckla högkvalitativa produkter.

– Jag är otroligt stolt över vad alla i vårt team har åstadkommit. Vår marknad är bara skrapad lite på ytan så det finns en otrolig potential för större etablering. Även om det finns stor konkurrens där ute så har vi den bästa personalen, menar Robert. 

För att få veta mer om Guldkalaset: Läs mer på deras hemsida http://www.guldkalaset.se/.