fbpx

Smartare elbilsladdning – laddstolpar med motorvärmare

Har du någonsin stått där i snöyran och tänkt: Om jag ändå kunde ladda min elbil samtidigt som jag använder motorvärmaruttaget? Hos oss på QT Systems har vi lyssnat på era önskemål och vi är stolta över att kunna erbjuda laddboxar med både motorvärmaruttag och typ 2-laddning. Sprungna ur Norrland är dessa laddboxar utvecklade för att stå emot vårt ibland hårda svenska klimat. Oavsett om det är en solig sommardag eller en kylig vintermorgon, har vi din laddning täckt.

Men varför nöja sig med bara laddning? Våra nya laddboxar erbjuder även en enkel lösning för att koppla in andra apparater, såsom en dammsugare, för att göra din bil lika skinande ren inuti som den är på utsidan. Och med QT Systems på din sida kan du vara säker på att du inte bara får en produkt som är anpassad för dina behov – från ett till fyra Schuko-uttag – utan också en miljövänlig och säker sådan. Med inbyggda personskyddsbrytare och LED-belysning kan du ladda tryggt, oavsett tid på dygnet.

Det slutar dock inte där! Med vårt intuitiva styrsystem blir laddningen enklare än någonsin. Starta, stoppa och övervaka din laddning via en app eller webbplats, och betala endast för den el du faktiskt använder. Med så många fördelar undrar vi – varför vänta? Utforska QT Systems nya laddboxar idag. Upplev framtidens laddning redan nu!

Share this post