fbpx

Hur aluminium blir till elbilsladdare!

Vad har aluminiumburkar och elbilsladdare gemensamt? Du gissade rätt – QT Systems! Om du trodde att återvunnet aluminium endast var till för att skapa nya burkar och folie, kommer du nu att få se det i ett helt nytt ljus. När vi pratar om QT Systems, pratar vi om innovation, och våra laddboxar är inget undantag – tillverkade av återvunnet aluminium.

I hjärtat av vårt varumärke ligger passionen för att effektivisera och förenkla livet för både företag och bostadsrättsföreningar genom att leverera tekniska lösningar som kombinerar säkerhet och hållbarhet. Våra laddboxar är skapade med detta i åtanke och är en idealisk lösning för laddning av elbilar både i företagsmiljöer och bostadsrättsföreningar.

Vi älskar aluminium. Det är lätt, starkt och oändligt återvinningsbart. Mer än hälften av all aluminium som någonsin producerats är fortfarande i bruk, tack vare dess fantastiska återvinningsförmåga. Med detta i åtanke har vi beslutat att ge aluminium ett nytt liv – i våra QT Laddboxar.

Med en QT Laddbox får du inte bara en stabil och hållbar lösning för laddning av elbilar, utan även en bit av planetens historia – i form av återvunnet aluminium. Och ja, det kan mycket väl vara så att din laddbox en gång i tiden var en del av din favoritläskburk!

Våra laddboxar, utvecklade och tillverkade i Norrland, är lika robusta som du förväntar dig av ett företag som värnar om det svenska klimatet. De är designade för att tåla alla våra årstider, och tack vare att de till stor del är tillverkade av återvunnet aluminium, kan de stå emot även de tuffaste förhållandena.

Men vänta, det blir bättre! Förutom att vara otroligt hållbara och miljövänliga, är våra laddboxar också otroligt enkla att använda. Du kan starta och stoppa laddningen via vår app eller webbsida, och med LED-belysning som underlättar anslutningen av laddkabeln i mörker, är det aldrig något krångel att ladda din elbil.

Vi på QT Systems är stolta över vårt bidrag till en mer hållbar framtid, och vi ser fram emot att fortsätta vårt arbete med att effektivisera och förenkla vardagen för alla våra kunder, inklusive företag och bostadsrättsföreningar. Vill du veta mer om våra laddboxar och hur de kan hjälpa dig att bidra till en grönare framtid? Tveka inte att kontakta oss!

Share this post