fbpx

Guldkalaset 2022 – Vinnare i kategorin Årets tillväxtföretag!

Guldkalaset 2022

Vi på QT Systems är väldigt stolta och glada att meddela att vi vunnit priset som Årets Tillväxtföretag i Lycksele Kommun. Priset utsågs av Kommunstyrelsens arbetsutskott och delades ut på den årliga galan Guldkalaset på Hotell Lappland.

Guldkalaset, vinnare 2022, Lycksele

De kriterier som ska vara uppfyllda är dessa:

  • Tillväxtföretag är företag som under den senaste treårsperioden haft en stadig tillväxt med omsättningsökning, som nyanställer och går med vinst.
  • Företaget ska både vara verksamt och ha sitt säte i Lycksele kommun.
  • Företaget ska vara stabilt och med sunda finanser.
  • Vidare ska företaget bedrivas som aktiebolag och vara ett föredöme genom att aktivt arbeta för hållbar utveckling, såväl den sociala och ekonomiska som den miljömässiga, i enlighet med Agenda 2030.

Motiveringen löd ”Företaget ligger i framkant, och har verkligen gjort en mycket stark tillväxtresa. Innovationskraften är hög och produktionsutvecklingen pågår ständigt. Med hög kvalitét kombinerat med att pricka in rätt produkt i rätt tid. Inte förvånade att de även har belönats med priset Årets Gasell”.


QT Systems AB ägs och drivs av Mikael Eriksson (19%) samt av Nicke, Johan, Robert och Magnus Lindström genom QT Group AB (81%). Du kan läsa mer om ägandet och vår bakgrund här: Om oss – QT Systems

Share this post