fbpx

Informationstavlan som förvandlar gemensamma utrymmen

digital trapphustavla

I en värld där tekniken ständigt förändras och förbättras, varför ska då våra trapphus och gemensamma utrymmen vara kvar i förra årtusendet? QT Systems informationstavla QTR-70T är designad specifikt för den moderna bostadsrättsföreningens behov.

Kärt barn har många namn – trapphustavla, bokningstavla eller bara informationstavla. Denna eleganta 18,5 tum kapacitiva pekskärm är alltså inte bara en skärm, utan en revolution för kommunikation och bokning i gemensamma utrymmen. Klädd i en sofistikerad svartlackerad ram i plåt, erbjuder den inte bara funktionalitet utan även estetik till utrymmet den placeras i. För de med en specifik palett i åtanke kan ramen även anpassas i andra färger.

Tack vare RFID-taggläsningen kan den även fungera både som trapphustavla och bokningstavla samtidigt. Tänk dig en skärm i trapphuset som inte bara visar vilka som bor var, utan också låter boende boka tvättstugan, bastun eller övernattningsrummet med en enkel RFID-tagg. Hur smidigt är inte det?

Energiförbrukning har också varit en viktig aspekt i designen av QTR-70T. Den inbyggda rörelsedetektorn ser till att skärmen går i viloläge när ingen är i närheten, vilket bidrar till att spara både på energi och kostnader.

Tekniskt sett är den här tavlan också imponerande med sin kapacitiva touchskärm, RJ45-nätverksanslutning, och automatisk rotationsfunktion. Dessutom, för dem som är teknikintresserade, erbjuder QTR-70T smidig konfigurering via webbserver.

Slutligen, för de som undrar om installationen – oroa er inte! Den kommer med en enkel installationsanvisning, och allt som behövs för att få din QTR-70T uppe och igång.

Vill du veta mer om hur QTR-70T kan revolutionera ditt utrymme? Kontakta oss redan idag!

Share this post