fbpx

Nöjda kunder

Tvättstugorna blev tryggare med bokningssystem

Krambo Bostads AB skapar tryggare och trevligare tvättstugor med QT Systems bokningssystem.

Under våren 2017 diskuterade ledningen på Krambo Bostads AB att prova ett bokningssystem i två tvättstugor i ett område där hyresgästerna hade klagat på att det varit stökigt. Alltifrån att det vandaliserades till att man inte respekterade andras tvättider gjorde att de behövde göra något för trivseln och tryggheten. I två tvättstugor infördes bokningssystem från QT Systems som används av hyresgästerna i totalt fem hus.

– Efter installationen bokade vi tid för utbildning med oss som tar emot frågor från användarna. Därefter arrangerade vi en genomgång med hyresgästerna, säger Katarina Romppainen på Krambos kundtjänst.

Trots att många av de boende inte har svenska som förstaspråk och aldrig har sett sådana här system så gick starten utan problem. De fick låna en bokningstavla inne på kundtjänst så att de en tid efter starten kunde visa hyresgäster hur de bokar.

– Vi summerar införandet av QT Systems bokningssystem för tvättstugor som problemfritt och att målet, ökad trivsel och trygghet, därmed är uppnått, säger Katarina Romppainen.